Vision

 
Orten Industries syfte är att med entreprenörskapets kraft genom smarta lokala produkter, tjänster och lösningar förlösa potentialen (människorna, kulturen, mångfalden, hungern att bidra mm) i förorterna och skapa städer som andas energi, stolthet och acceptans

Ortens Vatten

Vår vision är att genom entreprenörskap ha medskapat och format städer som är levande, innovativa, integrerade och framförallt inkluderande där alla människors fulla potential kommer till godo. 

Ortens Vatten är vår första produkt i serien. Vattnet kommer från stockholmsförorter, Botkyrka kommun specifikt. Vattnet ska skapa jobb och arbetstillfällen för de mest drabbade i förorterna. Vi tror på att jobb är det bästa sättet att etablera sig i samhället.

Vi vill förstärka och breda ut bonden och nätverket mellan stockholmsförorter och innerstaden. Det är tragiskt att se vår Stockholm vara så segregerat. Hur märkligt är inte det att vi kan känna oss obehöriga beroende på vart man befinner sig och varifrån man kommer ifrån, fast än man är en svensk medborgare?

En metod vi använder oss utav för att tackla frågan är vår innovativa design med inkluderade intervjuer på baksidan. Vi kommunicerar och nätverkar genom en flaska vatten!

Läs mer om hur vår design fungerar här

Var med och påverka

Förutom försäljning finns det en massa olika sätt där ni kan påverka. Sprid ordet, gilla oss på sociala medier, snacka om oss och rekommendera oss till verksamheter nära er. Känner ni exempelvis någon som skulle passa bra på vårt omslag? Har ni idéer och funderingar kring vad som helst? Vill ni att vi medverkar i ett kommande event som ni anordnar? Det kan vara vad som helst, hör av er!

Orten Industries handlar mer än bara våra produkter. Det är rörelsen vi vill föra fram!